Na zijn dood laat Julio Carrión, een machtige zakenman wiens fortuin dateert uit de Franco-jaren, een substantiële erfenis na, maar er zijn ook heel veel onbeantwoorde vragen over zijn verleden. Zijn eigen kinderen weten eigenlijk maar weinig over hun eigen vader.
Bij de begrafenis verbaast zijn zoon Álvaro zich over de aanwezigheid van een mooie, jonge vrouw die hij nooit eerder heeft gezien. Raquel Fernández Perea heet ze, en ze is de kleindochter van Spaanse bannelingen in Frankrijk. In tegenstelling tot de kinderen Carrión, is zij niet alleen heel goed op de hoogte van het verleden van haar familie, hun oorlogservaringen en hun leven als politieke vluchtelingen, maar ze blijkt ook meer te weten over het privéleven van Julio Carrión. Er rest echter nog één geheim dat ontrafeld moet worden, een geheim dat de families onlosmakelijk met elkaar verbindt ...

Het ijzig hart is een fantastisch, meeslepend verhaal over wraak, oorlogservaringen, de werking van het geheugen, en bijna onmogelijke liefdes. Een verhaal waarin de persoonlijke drama¿s prachtig worden afgezet tegen het grote drama van de twintigste-eeuwse geschiedenis.

s Designed Zwart Blouse Q Bysemi Ruches transparante Met

Noir Herbert Frère Soeur Herbert Herbert Soeur Noir Soeur Gab Frère Herbert Gab Frère Noir Gab wY6WpdZq
transparante Q Bysemi Designed s Zwart Met Ruches Blouse

Wat anderen schrijven over dit boek

JB
Ruches Met Zwart Bysemi s Q Designed Blouse transparante

Op en top Grandes, een verhaal waar je als lezer, met of zonder tegenstribbelen, in wordt meegezogen en dat is misschien maar goed ook. Almudena Grandes neemt je, zoals steeds, bij de hand en begeleidt je door heen heel deze roman. Laat de 834 bladzijden je niet afschrikken, want je glijdt er zo doorheen. Drie generaties Spaanse families staan garant voor een verhaal over liefde, verraad, ambitie, wraak allemaal in één groot web gesponnen.

Met Colourful Elie Rebel Maxijurk Panterprint B4yyEPOcq
Guess Status Satchel Elliana Blush Elliana Status Guess Blush Guess Satchel wX0A8q1

Heel lijvig boek, maar o zo goed geschreven en zo spannend ! Je hebt best wel een stamboom bij de hand om,te kunnen volgen, maar eens je mee bent in de familierelaties is het alleen maar genieten, verbaasd zijn, spannend afwachten. Niettegenstaande de vreselijke problematiek een heerlijk boek !

We We Fashionbikini Donkergrijs Fashionbikini Broekje Fashionbikini Broekje We Donkergrijs qwRrPpqTOZ
Bysemi Designed Blouse Ruches transparante s Zwart Met Q

Kom erbij en lees mee.

s Blouse Bysemi Met Ruches Zwart transparante Q Designed

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Maak je profiel aanBeachlife Beachlife Beachlife Beachlife Beachlife Beachlife Beachlife Beachlife Beachlife Beachlife x0FqwXa6q