Na zijn dood laat Julio Carrión, een machtige zakenman wiens fortuin dateert uit de Franco-jaren, een substantiële erfenis na, maar er zijn ook heel veel onbeantwoorde vragen over zijn verleden. Zijn eigen kinderen weten eigenlijk maar weinig over hun eigen vader.
Bij de begrafenis verbaast zijn zoon Álvaro zich over de aanwezigheid van een mooie, jonge vrouw die hij nooit eerder heeft gezien. Raquel Fernández Perea heet ze, en ze is de kleindochter van Spaanse bannelingen in Frankrijk. In tegenstelling tot de kinderen Carrión, is zij niet alleen heel goed op de hoogte van het verleden van haar familie, hun oorlogservaringen en hun leven als politieke vluchtelingen, maar ze blijkt ook meer te weten over het privéleven van Julio Carrión. Er rest echter nog één geheim dat ontrafeld moet worden, een geheim dat de families onlosmakelijk met elkaar verbindt ...

Het ijzig hart is een fantastisch, meeslepend verhaal over wraak, oorlogservaringen, de werking van het geheugen, en bijna onmogelijke liefdes. Een verhaal waarin de persoonlijke drama¿s prachtig worden afgezet tegen het grote drama van de twintigste-eeuwse geschiedenis.

Zwart Gevoerd Broekje Bikini Banana Moonstrik

Vest Ms Rood Modefijn Gebreid Gebreid Vest Rood Ms Ms Modefijn w14qtd81
Gevoerd Moonstrik Bikini Zwart Banana Broekje

Wat anderen schrijven over dit boek

Op en top Grandes, een verhaal waar je als lezer, met of zonder tegenstribbelen, in wordt meegezogen en dat is misschien maar goed ook. Almudena Grandes neemt je, zoals steeds, bij de hand en begeleidt je door heen heel deze roman. Laat de 834 bladzijden je niet afschrikken, want je glijdt er zo doorheen. Drie generaties Spaanse families staan garant voor een verhaal over liefde, verraad, ambitie, wraak allemaal in één groot web gesponnen.

Met Colourful Elie Rebel Maxijurk Panterprint B4yyEPOcq
Zwart Met Miss Trui Knoopdetails Etamregulier qwHpX

Heel lijvig boek, maar o zo goed geschreven en zo spannend ! Je hebt best wel een stamboom bij de hand om,te kunnen volgen, maar eens je mee bent in de familierelaties is het alleen maar genieten, verbaasd zijn, spannend afwachten. Niettegenstaande de vreselijke problematiek een heerlijk boek !

Protesthalter Protesthalter Blauw Bikinitop Bikinitop Textuur Met CfqRFpTR6w
Gevoerd Banana Bikini Zwart Moonstrik Broekje

Kom erbij en lees mee.

Zwart Banana Broekje Gevoerd Bikini Moonstrik

Begint het te kriebelen?
Goesting om jouw boekenkast aan te leggen?
Laat het leesplezier beginnen!

Maak je profiel aanBikini Broekje Roze Strik Kleinunderwear Calvin x4Ft1qwEF